Welkom bij S&P Care

"Wij geloven in samenwerking, kwaliteit en zorg met passie, persoonlijkheid en vakmanschap." Onze focus ligt op samenwerking, ondersteund door een onwrikbare inzet voor kwaliteit. Ons doel gaat verder dan zorg verlenen; we creëren een naadloos netwerk van partnerschap om optimale zorg te waarborgen. Deze aanpak versterkt het welzijn van onze cliënten door een cohesieve eenheid te vormen.

Onze Kwaliteitswaarden:

  • Kwaliteit: We streven voortdurend naar uitmuntendheid in alles wat we doen, om de best mogelijke resultaten voor onze cliënten te behalen.
  • Flexibiliteit: We passen ons aan de unieke behoeften van elke cliënt aan, wat leidt tot effectieve, gepersonaliseerde oplossingen.
  • Toegewijde Partners: We zijn meer dan alleen zorgverleners; we zijn toegewijde partners die samen met onze cliënten werken aan hun welzijnsdoelen.
  • Persoonlijke Benadering: We bouwen empathische relaties op en begrijpen de individuele behoeften en doelen van elke cliënt diep, om op maat gemaakte zorgplannen te creëren.
  • Geduld: Onze geduldige aanpak stelt cliënten in staat om in hun eigen tempo te groeien en te herstellen.
  • Betrokkenheid: We zijn actief betrokken bij het welzijn van onze cliënten en zetten ons volledig in om hen te ondersteunen op hun reis naar gezondheid en welzijn.
  • Verantwoordelijkheid: We erkennen onze verantwoordelijkheid om voor het welzijn van onze cliënten te zorgen en streven naar de hoogste zorgnormen.

Onze Oprichting

S&P Care is opgericht door twee jeugdvrienden met een gezamenlijke passie voor zorg. Hun gedeelde visie op gemeenschap, rechtvaardigheid, geduld, betrokkenheid en verantwoordelijkheid heeft geleid tot de oprichting van deze zorginstelling in 2023. We zijn vastbesloten om onze cliëntgerichte benadering te verwezenlijken en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Onze garantie

Bij S&P Care garanderen we een hoogwaardige zorgervaring gebaseerd op empathie, betrokkenheid en deskundigheid. We zijn toegewijd aan het bieden van zorg van de hoogste kwaliteit, waarbij de behoeften en doelen van elke individuele cliënt centraal staan. Ons zorgvuldig geselecteerde team is getraind om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin cliënten kunnen floreren en hun welzijn kunnen bevorderen.

Uitsluitingcriteria

Hoewel we streven naar inclusiviteit, kunnen enkele uitsluitingscriteria van toepassing zijn. We kunnen geen zorg bieden aan cliënten die niet onder de scope van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz) vallen. Daarnaast kunnen cliënten met specifieke medische of gedragsuitdagingen mogelijk niet adequaat worden ondersteund binnen ons huidige dienstenaanbod. Het welzijn van onze cliënten staat voorop, en we zullen altijd eerlijk en transparant zijn over onze mogelijkheden en beperkingen in het bieden van zorg.

Onze Missie en Visie

Onze missie is om u te begeleiden op een reis naar welzijn en groei. We creëren een omgeving waarin u zich niet alleen gehoord en begrepen voelt, maar ook ondersteund en gesteund bij het bereiken van uw doelen. Bij S&P Care draait het om u en uw welzijn. Onze visie richt zich op het verbeteren van de zorgsector door de cliënt en zijn behoeften altijd centraal te stellen. We hechten waarde aan gemeenschap, rechtvaardigheid, geduld, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Onze aanpak is warm, persoonsgericht en empathisch, met een focus op hoogwaardige zorg en kwaliteit.